המפ קנביס

צרפתית

Chanvre

לטינית

Canabis sativa

אנגלית

שמן צמחי

מיוצר מגרעיני הצמח

לא, זה ממש לא מה שחשבתם….כל מי שרוצה להתמסטל עם השמן הזה יתאכזב נואשות.
מדובר בשמן נפלא, חיוני וחשוב ביותר.
זרעי הקנביס מכילים מרכיבים מעניינים מאד הקשורים לעולם העור והקוסמטיקה אבל גם כתוסף מזון בלקיחה פנימית.
שמן עשיר מאד בחומצות שומן שחיוניות ללא כל עוררין לתיפקוד הגוף. מכיל ריכוז טבעי בנוגדי חימצון וויטמינים A B1 B2 B6 C D E.
ממש אוצר בלום לעור ולשיער וגם לבריאות הכללית.

תכונות ושימושי המפ קנביס:

עשיר בויטמין E, נוגד חימצון טבעי, אנטי-אייג׳, משקם ומזין את העור, מרגיע אדמומיות ואיזורים רגישים, מגן על העור מהתייבשות,
יכול לשמש כתוסף מזון טבעי לאומגה 3

המפ קנביס מטפל ב:

קמטים, עור מזדקן, פגום ועייף, עור יבש, שיער יבש או עם קצוות שבורים, חוסר באומגה 3 ו-6.

חשוב לדעת

צבעו צהבהב-ירוק, ריחו מזכיר עשב לאחר קציר. הרכבו דומה לזה של שומן העור ולכן חודר ונספג היטב. אינו משאיר שכבה שומנית לאחר מריחה.
השמן כמובן אינו ממכר.
הרכבו הייחודי תומך בתיפקוד המח.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד