שמן ארניקה

צרפתית

Arnica

לטינית

Arnica montana

שמן צמחי

מיוצר מפרחים בהשרייה

משחת ארניקה ידועה לכל הורה שילדו נופל ומקבל מכה. צמח הגדל בהרים, צבעו צהוב עז.
לא מדובר בשמן שמופק מהצמח עצמו, אלא בשמן צמחי מועשר בפרחי ארניקה.
את הפרחים משרים בשמן צמחי שנוטל את כל המעלות של הצמח.
בשימוש נרחב בתעשיית הקוסמטיקה והתרופות.

שמן ארניקה

תכונות ושימושי שמן ארניקה:

נוגד דלקת, משכך כאבים, מפזר דימום.
עשיר מאד באומגה 6 ו 9.

שמן ארניקה מטפל ב:

מכות יבשות, שטף דם ״כחול״ תת עורי, כאבי מפרקים, כאבי שרירים, דלקות עור שונות, דלקת גידים, דלקת מפרקים

חשוב לדעת

לשימוש חיצוני בלבד. רעיל ולא נועד לבליעה.
השמן הזה הוא הבחירה הראשונה לכל בעיות הכאב ממכה, בצקת, ״כחול״ מתחת לעור. בתוספת שמן אתרי דם המכבים האיטלקי או אקליפטוס לימוני או רוזמרי קמפר קיבלתם את הנוסחה המנצחת!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד