חוחובה

צרפתית

Jojoba

לטינית

Simmondsia chinensis

אנגלית

שמן צמחי

מיוצר מגרעינים

שיח מדברי מדרום אמריקה. תכונות שמנו מזכירות את שמן העור. מאזן את כל סוגי העור והשיער ומשמש בתעשיית הקוסמטיקה.
שמן חוחובה הוא כוח הלחות מהמדבר.
משמש לטיפוח עור הפנים והגוף בכל עונות השנה. מקנה גמישות, נוחות והגנה, מונע הזדקנות. מצויין גם לטיפוח השיער, הזקן ואיזון הקרקפת.
מומלץ לשימוש כשמן עיסוי מגיל 0 עד 120.

הוא קטיפתי ומתאים לאופי כל סוגי העור והשיער, מרגיע את תוקפנות האקלים והזיהום.

שמן חוחובה מחזיר לעור את מה שהעץ לקח מצחיחות המדבר – לחות יסודית ועמוקה.
הודות לתכולת המולקולות הטבעית שבו הוא תומך ומשלים את היכולות הטבעיות של העור, הקרקפת והשיער.

שמן חוחובה

תכונות ושימושי חוחובה:

מרכך את העור, מזין, מגמיש, מעודד צמיחת תאי עור חדשים
טוב כשמן לגילוח ולאחר הגילוח, עקיצות חרקים, כוויות שמש ופצעים שטחיים, ריכוך עור יבש (רגליים, מרפקים, ברכיים). שמן טהור יוצא דופן מצויין כבסיס לשמנים אתריים. אינו בעייתי (מעורר) לרגישות אלרגית, עמיד בפני חמצון.

חוחובה מטפל ב:

עור יבש ולא גמיש, סמני מתיחה, קמטים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד