שמן עשב החיטה

צרפתית

Germe de blé

לטינית

Triticum vulgare

שמן צמחי

מיוצר מנבט החיטה

את השמן מפיקים מנבט החיטה שידוע במעלות הקוסמטיקה הטיפולית שבו.
עשיר באומגה 6 ובויטמינים. מזין, מרכך, מחייה את העור

שמן עשב החיטה

תכונות ושימושי שמן עשב החיטה:

אנטי-אייג׳, מצויין לטיפול בקמטים, לטיפולי עור וציפורניים, מרכך, מזין

שמן עשב החיטה מטפל ב:

קמטי עור, עור יבש ובלוי, משקם עור פגום, אקזמה יבשה, סמני מתיחה.

חשוב לדעת

שמן מעט סמיך, מומלץ לערבבו עם שנים צמחיים נוספים.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד