שמן ורד הבר או רוז-היפ

צרפתית

Rose musqueé

לטינית

Rosa rubiginosa or Rosa mosqueta

שמן צמחי

מיוצר מזרעים

מוצאה של הורד בדרום אמריקה ובאירופה.
שמן הרוז היפ מופק בתהליך כבישה קרה של גרעיני הפרי.
עשיר מאד באומגה 3 ו-6. נחשב לשמן מעולה לכל בעיות העור ולכן הוא אחד מהשמנים החשובים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה.

שמן ורד הבר

תכונות ושימושי שמן ורד הבר או רוז-היפ:

אנטי דלקתי, משקם ומחדש תאי עור, משקם צלקות, תורם לגמישות העור, מעודד זרימת דם בנימי העור.

שמן ורד הבר או רוז-היפ מטפל ב:

דלקות עור, אקזמה, אקנה, עור יבש, עור סדוק, קמטים, מרגיע עצבנות, איחוי צלקות, כוויות שמש, שיקום צלקות ישנות וחדשות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד